ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Компания ВИТАМАКС празднует 26-ой День рождения
17.09.2020
Цього року ВІТАМАКС - перша компанія прямих продажів в СНД і Україні - відзначає 26 років з моменту свого заснування. Менш, ніж за три десятиліття, компанія, що надає можливості для покращення якості життя не тільки завдяки високоякісній продукції, а й підтримці підприємництва, - стала успішним і процвітаючим бізнесом на фармацевтичному ринку. За цей час географія компанії розширилася до 6 країн: до Росії і Україні приєдналися Казахстан, Киргизія, Таджикистан і Молдова.

За 26 років своєї активної діяльності Компанія накопичила унікальний досвід в області фітотерапії, який активно застосовується при розробці нових продуктів за участі визнаних експертів і фахівців в області велнес, нутриціології та дієтології. Продукція ВІТАМАКС проходить ретельний контроль якості на всіх етапах виробництва - при зборі сировини, на заводі, після виготовлення. Продукція має вітчизняні та міжнародні сертифікати, в тому числі сертифікат ISO, а якість біологічно активних добавок відповідає вимогам стандарту GMP.

Завдяки високій якості і ефективності продуктів компанія ВІТАМАКС неодноразово була нагороджена престижними нагородами, в тому числі Золотою медаллю ім. Іллі Мечникова, Почесною медаллю ім. Катерини Дашкової та Орденом Гіпократа. У 2012 році за вагомий внесок у розвиток індустрії прямих продажів компанія отримала МЛМ-Оскар - престижну нагороду від Євразійської академії мережевого маркетингу. Продукція ВІТАМАКС регулярно бере участь в престижних ЗСЖ-преміях - Live Organic Awards і Green Awards.

За словами Акціонера ВІТАМАКС Віктора Трощенко, «26 років - прекрасний шлях, на якому зустрічалися і злети, і падіння. Але у підсумку, шляхом наполегливої ​​роботи, ми майже три десятиліття створюємо продукти найвищої якості і займаємо міцну позицію на ринку БАД».

«Ми не тільки створюємо хороший продукт, ми сприяємо формуванню культури здоров'я, здорового способу життя і корисних для організму звичок у людей в різних країнах світу. І одна з наших цілей – передача з покоління в покоління найкращого досвіду і знань, коли батьки створюють і передають дітям установки правильного харчування і турботи про здоров'я. І ми успішно справляємося з цим завданням!», - Михайло Раскін, Голова Ради Акціонерів ВІТАМАКС.

Вітаємо всіх Представників і клієнтів ВІТАМАКС зі святом!

Новини

Всі новини