ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Бодрая и здоровая осень вместе с ВИТАМАКС
09.10.2019

З настанням осені багато хто відчуває занепад сил. Вставати вранці все складніше, а вже вдень хилить в сон. Додайте сюди апатію, тужливий настрій і застуди.

Звичні супутники осені? Зовсім ні, все це - прояви авітамінозу!

З настанням холодів наш організм стикається з браком вітамінів - унікальних речовин, які беруть участь у всіх життєво важливих процесах. При їх дефіциті «виходять з ладу» ті чи інші органи або системи.

Бракує вітаміну D? Страждають кістки і зуби, псується постава і настрій. Малувато вітаміну С? Привіт, застуди, слабкість і ранні зморшки. Дефіцит В2 - шкіра стає сухою і тьмяною, а в куточках рота з'являються тріщинки - заїди.

Найбільше страждають жителі великих міст з поганою екологією і швидким ритмом життя, а також діти, особливо молодшого віку.

На жаль, навіть зробивши наголос на овочі та фрукти, заповнити вітамінний баланс

неможливо. По-перше, сучасні продукти містять набагато менше вітамінів і мікроелементів, ніж 100 років тому. А, по-друге, велика частина з них руйнується при подрібненні і термічній обробці.

Тому на допомогу приходять спеціальні добавки, що містять той чи інший вітамін або цілі комплекси. Наприклад, бестселери компанії ВІТАМАКС, над розробкою яких працюють вчені в декількох країнах світу. Висока якість і новітні технології виробництва дозволяють домогтися якнайшвидшого результату.

Абетка вітамінів

Унікальний комплекс вітамінів і мікроелементів, які працюють в синергії між собою, для повноцінного розвитку і зростання дитячого організму. Засіб відрізняється ретельно підібраним складом, може застосовуватися у дітей з 1 року і до повноліття.

«Абетка вітамінів» припаде до смаку кожній дитині, перетворюючи щоденну профілактику на смачні ласощі.

Вітабаланс 2000

Продукт нового покоління, унікальне поєднання компонентів якого підтримує організм під час осіннього авітамінозу і повністю забезпечує його всіма необхідними вітамінами і мікроелементами. Вітабаланс 2000 сприяє підвищенню захисних сил організму, нормалізує травлення, допомагає впоратися з фізичними та розумовими перевантаженнями. Ось уже 25 років Вітабаланс 2000 доводить свою високу ефективність і підтримує організм, заповнюючи дефіцит вітамінів і мікроелементів.

Цепролонг Плюс

Джерело вітаміну С і джерело міцного імунітету, молодості і енергійного настрою. Унікальний склад включає цілих 3 форми найважливішого для здоров'я вітаміну С, а також екстракти помаранчі і алое вера. Така комбінація дозволяє кожному компоненту посилювати дію один одного. Завдяки цьому добавка сприяє підвищенню захисних сил організму, покращує стан серцево-судинної системи, стимулює обмін речовин і має виражений антиоксидантний ефект.

Віта D3

Найважливіший вітамін в ті місяці, коли сонце рідко виходить з-за хмар. У його завдання входить зміцнення кісток, зубів і захисних сил організму, поліпшення сну і настрою, а також роботи нервової і серцево-судинної систем. Витамакс розробив унікальну форму - вітамін D у вигляді спрею. Завдяки цьому нутрієнт засвоюється максимально швидко і ефективно!

Натурсептін

Унікальний природний комплекс, що володіє потужною противірусною і антибактеріальною дією. Допомагає імунітету протистояти осіннім застудам, активуючи природну стійкість організму. Не викликає звикання навіть при тривалому прийомі. Біофлаваноїди, що містяться в Натурсептіні, зміцнюють капіляри, знижують рівень холестерину і є профілактикою серцево-судинних захворюваннь.

Клюквофіт

В осінню пору промоклих ніг і холодного вітру нерідко загострюються захворювання сечостатевої системи. У таких ситуаціях на допомогу приходить натуральний комплекс з екстракту журавлини і глюконату міді. Капсули виготовлені за технологією фітомікросферування, що забезпечує максимальну біодоступність і ефективність діючих речовин.

А чи потрібні вітаміни Вам?

  • Просто дайте відповідь на кілька питань - чи бувають у Вас такі симптоми:

  • погіршується пам'ять?

  • страждає увага?

  • буває поганий настрій або підвищена тривожність?

  • періодично виникають болі в суглобах?

  • відбуваються збої в роботі кишковика (здуття живота, пронос або, навпаки, запор)?

  • випадає або стає ламкими волосся?

  • ламаються нігті?

  • часто застуджуєтеся?

Якщо Ви відповіли ствердно хоча б на 2-3 питання, найімовірніше, у Вас є дефіцит вітамінів. Підтримайте свій організм за допомогою спеціальних добавок і тоді Ваша осінь буде теплою і здоровою!


Новини

Всі новини