ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Акция Витамакс "Поможем вместе"
09.12.2019

Звіт по благодійної акції ВІТАМАКС «Допоможемо разом»

На початку грудня 2019 року в Фонд «Подаруй життя» відправлена вантажівка необхідних для дітей засобів гігієни, а також новорічні іграшки, придбані на кошти, зібрані в рамках благодійної акції «Допоможемо разом».


У 2019 компанія ВІТАМАКС, яка більше 25 років позиціонує здоров'я як основну цінність кожної людини, запустила важливу соціальну ініціативу, приурочену до Всесвітнього дня захисту дітей, - акцію зі збору коштів для допомоги дітям. З 3 червня по 15 серпня 2019 року, кожен клієнт і дистриб'ютор Компанії в Росії, Україні та країнах СНД мав можливість внести свій внесок у загальну справу: частина коштів від продажу спеціальних продуктів ВІТАМАКС - Абетки здоров'я і ЛецітіНорм, а також Інвасепта або Аллергосептіна, - надходила в спеціальний «банк».

Завдяки активному поширенню інформації про ініціативу і ефективній роботі наших Партнерів, що реалізували або купили цю продукцію, вдалося зібрати значну суму. На всі виручені кошти були куплені необхідні дітям якісні підгузники, гіпоалергенні вологі серветки і набори одноразових пелюшок. Вони будуть використані для організації якісного і комфортного медичного догляду для дітей, які проводять в лікарнях кілька місяців або навіть років.

Співробітники компанії, надихнувшись користю спільної справи, виступили в ролі Діда Мороза, підготувавши новорічні подарунки дітям, змушеним зустрічати свято в лікарні.

Всі закуплені засоби догляду були спрямовані підопічним фонду Чулпан Хаматової і Діни Корзун "Подаруй життя".

Благодійний фонд допомоги дітям «Подаруй життя» протягом 13 років активно привертає увагу громадськості до проблем хворих дітей і проводить збори коштів на лікування та реабілітацію маленьких пацієнтів з онкологічними та гематологічними захворюваннями.

Дякую кожному, хто проявив участь, словом чи ділом підтримав таку важливу соціальну ініціативу Компанії! Разом ми робимо велику і важливу справу і попереду у нас безліч планів!

Новини

Всі новини