ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Здоровая осень вместе с ВИТАМАКС
02.10.2020

Ось і настала осінь - поки золота і досить сонячна, але зовсім скоро задують північні вітри, поллють холодні дощі і в наше життя «увірвуться» віруси і бактерії, застуди та інші захворювання.

Осінні напасті у вигляді гастриту і нежиті, гаймориту і циститу, на жаль, не рідкість. Тому давайте поговоримо про основні проблеми цієї пори року - як їх розпізнати на початкових стадіях, до якого лікаря звернутися і чим собі допомогти.

Гайморит

Часті нежиті, промоклі ноги, несвоєчасно призначене лікування - все це може призвести до гаймориту, тобто запалення гайморових пазух. Захворювання вкрай неприємне, супроводжується болем, відчуттям розпирання і підвищенням температури.

Дуже важливо вміти швидко помічати ознаки гаймориту, що відрізняють його від звичайного нежитю. Адже, чим раніше почати лікування, тим легше і швидше воно буде протікати.

На початку запалення може спостерігатися напруга або біль з боку ураження, над очима і бровами, виділення з носа і утруднення носового дихання та нюху. Іноді візуально можна відзначити припухлість щоки і набряк повік.

При підозрі на гайморит треба звернутися до ЛОР-лікаря і зробити рентген.

Щоб «не довести до гаймориту», нежить потрібно лікувати своєчасно, а краще і зовсім зайнятися профілактикою.

Захистити себе від ГРВІ, найбільш частого провокатора нежиті і гаймориту, можна тільки одним шляхом - день за днем ​​зміцнюючи імунітет. Для цього важливо правильно харчуватися, щодня робити зарядку і гуляти на свіжому повітрі. А також вживати натуральну продукцію ВІТАМАКС для підвищення захисних сил організму:

  • Женьшень Плюс - фітомікросфери з екстрактом кореню женьшеню - справжня знахідка для сучасної людини, яка допомагає протистояти постійним стресам, підвищеним навантаженням, хронічній втомі та занепаду сил. Женьшень Плюс є адаптогеном рослинного походження і допомагає врівноважувати нервову систему, знімати дратівливість і нормалізувати гормональний фон і, головне, зміцнювати захисні сили організму перед сезоном застуд.
  • Ехінацея Плюс - комплекс, що стабілізує імунітет. Активні речовини ехінацеї стимулюють вироблення інтерферону - білку, який гальмує розмноження вірусів і розвиток інфекцій в організмі. Ехінацея Плюс незамінна тоді, коли імунна система втрачає свої позиції через зовнішні психічні і фізичні причини, такі, як перевантаження і стреси.
  • Натурсептін - натуральний рослинний комплекс на основі екстракту кісточок грейпфрута - альтернатива антибіотикам, надійний засіб профілактики інфекцій сечовидільної системи. Він стримує зростання і розмноження понад 100 штамів грибів і близько 800 штамів вірусів та бактерій, згубно впливає на паразитів. Зберігає корисну сапрофітну мікрофлору і активізує природну опірність організму, не викликає звикання навіть при тривалому застосуванні.

Цистит

На жаль, промоклі ноги і холодні осінні дощі наносять удар не тільки по органах дихання, але і по сечовидільній системі.

Запідозрити цистит можна по частим походам в туалет, різі та печії під час сечовипускання.

У такій ситуації потрібно здати аналіз сечі та звернутися до грамотного нефролога. Відсутність своєчасного лікування може призвести до того, що інфекція «поповзе» вище, добереться до нирок і спровокує пієлонефрит.

Лікар підбере індивідуальну комплексну схему лікування, збагатити яку можуть:

  • Нефроклінз - комплекс з антимікробною і протизапальною дією, що має сечогінний ефект. Ретельно збалансовані інгредієнти перешкоджають розмноженню бактерій і вірусів в слизовій тканині сечостатевої системи, допомагаючи в лікуванні і профілактиці захворювань нирок і сечового міхура.
  • Клюквофіт - натуральний комплекс з екстракту журавлини і глюконату міді, виготовлений за технологією фітомікросферування, завдяки якій активні речовини компонентів діють особливо ефективно. Збалансований склад засобу забезпечує бактерицидну, протизапальну та сечогінну дію при інфекційних процесах сечовивідних шляхів.

Гастрит

Дуже часто в осінні дні відбувається загострення захворювань шлунково-кишкового тракту, зокрема гастритів.

Гастрит - запалення слизової оболонки шлунку, яке проявляється нудотою, болем і тяжкістю в епігастральній області, печією і порушеннями стулу. На жаль, за відсутності своєчасного лікування, запалення може призвести до формування виразок.

При появі неприємних симптомів рекомендується відразу ж «сісти» на дієту, відправитися до гастроентеролога і взяти на озброєння ефективний продукт ВІТАМАКС - Комплекс Сильних Ферментів. КСФ - засіб, який благотворно впливає на процеси травлення і основні види обміну речовин. Завдяки ретельно збалансованому складу КСФ стимулює травлення, має протизапальну і загоювальну дію, допомагаючи справитися з гастритом і виразковою хворобою.

Депресія

Всесвітня організація охорони здоров'я прирівнює депресію до епідемії, що охопила весь світ. У нашій країні від депресії страждає від 5 до 15% населення. Особливо часто загострення трапляються восени, коли кількість денного світла зменшується. Для захворювання характерна апатія, знижений фон настрою, порушення сну, здатності до роботи і навчання протягом 2 тижнів і більше.

Справитися з проблемою самостійно неможливо, самопочуття буде тільки погіршуватися, а неприємна симптоматика наростати. На допомогу прийде психотерапевт, Стрессіон і Оптімакс Плюс.

  • Стрессіон - натуральний комплекс, активні компоненти якого сприяють адаптації організму до стресових ситуацій і відновленню сил після перенесених емоційних, розумових і фізичних перевантажень. Стрессіон стимулює вироблення серотоніну - гормону гарного настрою і задоволення!
  • Оптимакс Плюс - захист від стресів і здоровий сон! Засіб стабілізує роботу нервової системи і є незамінним помічником при емоційних навантаженнях, депресії, млявості, дратівливості і безсонні. Запатентована технологія фітомікросферування робить швидкість засвоєння порівнянною із внутрішньом'язовим введенням.

 

Зустрічайте осінь разом з ВІТАМАКС і будьте здорові!

Новини

Всі новини