ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Вперед, к новым победам в Live Organic Awards 2020!
05.06.2020
У 2020 році ВІТАМАКС знову бере участь в Live Organic Awards - головної галузевої премії в області здорового способу життя та екології!

У 2020 році ВІТАМАКС знову бере участь в Live Organic Awards - головної галузевої премії в області здорового способу життя та екології!

У 2019 Віталамінарія від ВІТАМАКС зайняла почесне 3 місце в номінації «Кращий корисний напій», і в 2020 ми плануємо знову отримати перемогу!

Премія Live Organic Awards - це найграндіозніша подія року в сфері ЗСЖ і ЕКО, покликана привернути увагу максимальної кількості людей до «зеленого братства» і допомогти перейти на здоровий спосіб життя!

Кожного учасника Премії чекає три етапи оцінки: споживче голосування, оцінка експертним журі та тест-драйв командою Live Organic. Адепти здорового способу життя не тільки пробують продукти «на собі», а й ретельно промоніторять відгуки про їх використання в інтернеті. Оцінка номінантів триває кілька місяців - експерти враховують при оцінці безліч нюансів: починаючи від користі для організму і закінчуючи безпекою для навколишнього середовища. Після глибокого багатомісячного аналізу визначаються переможці.

Пройти відбір на участь у премії - вже велика перемога і честь, якої удостоюються тільки кращі представники «здорової продукції». Але ми маємо намір поборотися за перемогу і перемогти!

На Live Organic Awards 2020 ВІТАМАКС представлений відразу в двох номінаціях:

1.  Кращий бренд БАД, що формує нову культуру ставлення до здоров'я, як важливої ​​цінності для кожної людини та суспільства в цілому. ВІТАМАКС - виробник і розповсюджувач продукції для здоров'я і здорового способу життя з 1994 року. Компанія пропонує ефективний набір натуральних Системних Продуктів Здоров'я, можливість самореалізації, матеріального благополуччя і професійного зростання. Ефективність нашої продукції базується на трьох складових - використання натуральних компонентів, інноваційних формул і новітніх технологій, а розробкою нової продукції і ретельним контролем якості займається понад 100 зарубіжних і вітчизняних вчених!

2.  Кращий корисний напій, в якій ми представимо бестселер - унікальний Концентрований Сік Алое-Папайя-Асаї. Приготування продукту з використанням низьких температур дозволяє зберегти високу активність ферментів, вітамінів та поживних речовин у повному обсязі. Ретельно збалансований склад продукту надає комплексну дію на організм - покращує травлення, сприяє нормалізації кислотності шлункового соку, стимулює моторну функцію кишківника, має протизапальну та антиалергічну дію, позитивно впливає на слизову шлунково-кишкового тракту, в тому числі сприяє загоєнню ран, виразок та ерозій. Завдяки наявності алое нормалізуються обмінні процеси, підвищується загальна опірність організму і зміцнюється імунітет. Асаї знижує рівень «поганого» холестерину, зміцнює стінки судин та надає могутню антиоксидантну дію. Папайя містить холін - важлива поживна речовина, яка стабілізує нервову систему, покращує роботу мозку і зміцнює пам'ять.

Більше 25 років ВІТАМАКС формує нову культуру здоров'я, ставлення до здоров'я, як важливої ​​цінності для кожної людини і суспільства в цілому.

В основі продукції ВІТАМАКС тільки натуральна природна сировина, а при виготовленні використовуються найновіші і передові технології.

Новини

Всі новини