ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Сделаем лето по-настоящему теплым и добрым
01.06.2020

Компанія ВІТАМАКС запускає літню благодійну акцію, щоб разом з кожним з вас підтримати тих, хто сьогодні потребує допомоги!

Майбутнє літо обіцяє бути незвичайним, адже пандемія поміняла плани на канікули та відпустки, а також завдала удару по фінансовому благополуччю і можливостям більшості з нас. Позначилася світова криза і на благодійності - зменшився обсяг перерахувань до фондів, а волонтерам все складніше збирати кошти на лікування пацієнтів з важкими захворюваннями. При цьому допомогу сьогодні потрібна як ніколи! Цей рік вчить нас усвідомленості - не тільки «життя в моменті», а й тому, що необхідна участь кожного. Неможливо більше залишатися в стороні, ми потрібні тим, хто зараз не може подбати про себе сам. Давайте зробимо так, щоб це незвичайне літо було щасливим і теплим - протягнемо руку тим, хто так потребує нашої допомоги.

Цілих три місяці, з 1 червня по 31 серпня, частина коштів від кожної покупки продуктів

Куркумін Про, Чага Форс, АЛК 100 та Зелене золото буде перерахована на благодійні цілі для допомоги дітям у дитячих будинках, лікарнях та фондах для пацієнтів з важкими захворюваннями.

Основною місією компанії ВІТАМАКС є здоров'я кожної людини і суспільства в цілому. Тому одним з важливих та пріоритетних аспектів соціальної активності для нас є благодійність. Разом з вами ми вітаємо дітей-сиріт з Новим роком, даруємо подарунки і закуповуємо засоби догляду для дитячих будинків.

Наше завдання - не тільки підтримати підопічних фондів, а й привернути увагу громадськості до проблем дітей з важкими захворюваннями і благодійності в цілому - як важливої ​​частини соціальної активності сучасного суспільства!

Нехай життя кожної людини буде краще разом з ВІТАМАКС!

Новини

Всі новини