ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Чек-лист подготовки к новогоднему застолью от ВИТАМАКС
30.12.2020

Новорічні свята - довгоочікуваний час теплих вечорів з близькими і веселих свят з друзями. Крім відмінного настрою ці канікули можуть принести зайві кілограми, важкість у животі і порушення травлення. І це не дивно! Велика кількість салатів з майонезом, м'ясо, наваристий холодець, солодощі і шампанське - і так нон-стопом майже 2 тижні. Як підтримати свій шлунково-кишковий тракт в цьому марафоні? Давайте розбиратися!

Щоб не переїдати, висипайтеся

Звіти, закриття року, гонка за подарунками, підготовка до свят - величезний стрес для організму. Вчені встановили, що нестача сну і відпочинку, довгі нічні святкування та стреси можуть призвести до порушення балансу гормонів, контролюючих почуття голоду і насичення. Допоможіть собі - використовуйте Стрессіон - він розслабляє, заспокоює нервову систему, нормалізує м'язовий тонус і дарує відчуття бадьорості та легкості вранці.

 Очищуйте організм

Алкогольні напої, особливо солодкі вина та коктейлі, дуже калорійні і у більшості людей активно підвищують апетит. Тому рекомендується надавати перевагу «сухим» варіантам алкогольних напоїв і поєднувати їх із чистою питною водою без газу. А вранці вживати клітковину Нутрідетокс – потужний рослинний комплекс для ефективного очищення організму, нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту та позбавлення від зайвої ваги. Біологічно активні компоненти сприяють поліпшенню засвоєння їжі і стимулюють моторику кишечника, попереджають запори і перешкоджають ожирінню.

Якщо ж необхідне тотальне очищення, на допомогу прийде Детокс Плюс, що має багатофункціональну дію. Компоненти засобу зв'язують, знешкоджують і виводять з організму екзо- і ендотоксини, які активно утворюються в нашому тілі і надходять ззовні з алкоголем, ліками та алергенами. Детокс Плюс запускає процеси очищення організму на клітинному рівні. В результаті організм починає краще справлятися з алкоголем і жирною їжею, поліпшується стан і колір шкіри, підвищується розумова і фізична працездатність.

Компоненти продукту сприяють покращенню видільної функції нирок, легенів, шкіри, нормалізації обміну речовин. Підтримують і зміцнюють імунну систему, підвищуючи захисні сили організму в боротьбі з вірусами та бактеріями. Важливою властивістю є здатність впливати на «шкідливий» холестерин і профілактувати розвиток атеросклерозу і процесів загального старіння організму.

Контролюйте апетит і бережіть фігуру

Катайтеся на лижах, санках і ковзанах, танцюйте в новорічну ніч - рухайтеся в задоволення! А, щоб уникнути переїдання, візьміть на озброєння Хром Піколінат. Він зменшує апетит і тягу до борошняного та солодкого, нормалізує рівень цукру і холестерину, а також помітно покращує настрій.

Другий помічник контролю апетиту - Вітатрім Про. Завдяки вмісту ванадію запускає процеси розщеплення жирів і очищення крові. Вітатрім Про захищає від інфекцій, зменшує потребу організму в глюкозі і знижує відчуття голоду.

Використовуйте ефективні помічники травлення від ВІТАМАКС

Наприклад, Комплекс Рослинних Ферментів - продукт, виготовлений на основі підсилювачів ферментів, який призначений для ефективної допомоги в перетравленні білків, жирів, вуглеводів і крохмалю, а також для очищення організму від токсинів і шлаків. При цьому КРФ працює ефективно як при підвищеній, так і при зниженій кислотності шлункового соку.

КРФ - незамінний помічник при новорічних застіллях, багатих на салати з майонезом, велику кількість м'ясних страв і солодощів. Активні речовини Комплексу Рослинних Ферментів ефективні для нормалізації порушених процесів травлення і ферментативної недостатності підшлункової залози. КРФ допомагає впоратися зі здуттям живота, коригує мікробіоту кишечника і сприяє повному засвоєнню діючих корисних речовин з їжі.

Завдяки активній роботі ферментів продукт регулює розпад і синтез жирів, вуглеводів і нуклеїнових кислот, гормонів, білків та інших сполук.

Ще одним ефективним продуктом є Комплекс Сильних Ферментів, активні речовини якого, діючи синергічно, допомагають перетравлювати їжу і приносять полегшення під час багатих трапез, які супроводжуються важкістю і здуттям живота, порушенням стулу і ​​болем у правому підребер'ї. КСФ допомагає нормалізувати якісний і кількісний склад мікробіоти кишечника і сприяє повному засвоєнню корисних речовин.

Новорічні застілля нерідко можуть спровокувати порушення стулу, в тому числі і запори. У такій ситуації на допомогу приходить Нутрісорб - комплексний засіб для очищення організму. Нутрісорб покращує моторику кишечника і його спорожнення, сприяє зниженню рівня холестерину в крові і виводить токсичні речовини, в тому числі і продукти розпаду алкогольних напоїв, з організму.

Насолоджуйтесь святами і будьте здорові разом з ВІТАМАКС!

Новини

Всі новини