ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

График работы Интернет-магазина ВИТАМАКС в праздничные дни
2021 Грудень, 22

Шановні клієнти! Інтернет-магазин ВІТАМАКС вітає Вас із наступаючим Новим 2022 роком та бажає щасливих свят! Інформуємо Вас про режим роботи інтернет-магазину у святкові дні:

 

Докладніше
Приглашаем Вас на День Рождения ВИТАМАКС!
2021 Вересень, 16

25 вересня 2021 року у форматі онлайн пройде головна подія року - День Народження Компанії ВІТАМАКС! В цьому році Компанії виповнюється 27 років у світі!


Докладніше
Такой важный магний
2021 Червень, 07

Говорячи про важливі для здоров'я нутрієнти, найчастіше згадують про вітаміни і забувають про макро-, мікроелементи та мінерали. А тим часом саме неорганічні макроелементи є неорганічними кофакторами, тобто небілковими компонентами ферментів.
Одним з найважливіших елементів, необхідних для повноцінного функціонування організму, є магній.

Докладніше
Оплачивать покупки теперь еще проще c Google Pay
2021 Квітень, 30

Шановні клієнти ВІТАМАКС, ми робимо все для вашої зручності та комфорту! Тепер оплатити замовлення на сайті vitamax.ua можна з допомогою сервісу Google Pay.

Докладніше
12 признаков нехватки магния в организме
2021 Березень, 15

Магній - життєво важливий для нашого організму нутрієнт, який бере участь в обмінних процесах і є незамінним елементом для роботи нервової, серцево-судинної, дихальної систем і шлунково-кишкового тракту.

Докладніше
Зима без кашля
2021 Лютий, 12

Що робити, щоб допомогти організму прожити зиму без кашлю? Як підтримати здоров’я у період ГРВІ? Чим зміцнити імунітет, коли навколо всікашляють і чхають? У нашій статті ми розповімо про три кроки для досягнення цієї мети - міцного здоров'я в холодну пору року!

Докладніше

Новини

Всі новини