ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Чек-лист подготовки к новогоднему застолью от ВИТАМАКС
2020 Грудень, 30

Новорічні свята - довгоочікуваний час теплих вечорів з близькими і веселих свят з друзями. Крім відмінного настрою ці канікули можуть принести зайві кілограми, важкість у животі і порушення травлення. І це не дивно! Велика кількість салатів з майонезом, м'ясо, наваристий холодець, солодощі і шампанське - і так нон-стопом майже 2 тижні. Як підтримати свій шлунково-кишковий тракт в цьому марафоні? Давайте розбиратися!

Докладніше
Здоровая осень вместе с ВИТАМАКС
2020 Жовтень, 02

Ось і настала осінь - поки золота і досить сонячна, але зовсім скоро задують північні вітри, поллють холодні дощі і в наше життя «увірвуться» віруси і бактерії, застуди та інші захворювання.

Докладніше
Компания ВИТАМАКС празднует 26-ой День рождения
2020 Вересень, 17
Цього року ВІТАМАКС - перша компанія прямих продажів в СНД і Україні - відзначає 26 років з моменту свого заснування. Менш, ніж за три десятиліття, компанія, що надає можливості для покращення якості життя не тільки завдяки високоякісній продукції, а й підтримці підприємництва, - стала успішним і процвітаючим бізнесом на фармацевтичному ринку. За цей час географія компанії розширилася до 6 країн: до Росії і Україні приєдналися Казахстан, Киргизія, Таджикистан і Молдова.
Докладніше
Хорошее самочувствие — это просто
2020 Серпень, 05

У кожного з нас є можливість дати змогу самому собі відчути себе краще, наприклад, виконати одну із п'яти вправ!

Докладніше
Офисные болезни и Витамакс
2020 Липень, 21

Робота в офісі мало кому здається небезпечною для здоров'я. Начебто все комфортно, зручно і не важко. Але насправді все не так. Численні дослідження останніх років показують, що офісні працівники можуть стикатися з чималими ризиками та серйозними проблемами зі здоров'ям.

Знизити ризики допоможуть прості, але ефективні поради та унікальні системні продукти здоров'я від ВІТАМАКС.

 Отже, з чим стикаються офісні службовці?

Докладніше
Натуральная защита от паразитов для всей семьи
2020 Червень, 22

За оцінками Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я (ВООЗ) більше 4,5 мільярдів людей у світі заражені паразитами. І це не дивно, адже шляхів зараження дуже багато: брудні руки, непромиті овочі та фрукти, неякісна риба і недостатньо термічно оброблене м'ясо. Під особливою загрозою знаходяться діти, які постійно тягнуть руки в рот, а також власники домашніх тварин - серед пацієнтів, заражених паразитами, ці дві групи людей представляють абсолютну більшість!

Докладніше
Крепкий иммунитет с первых дней жизни
2020 Червень, 16

Загартовування - перевірений спосіб зберегти і зміцнити здоров'я дітей - комплекс процедур, завдяки яким у малюка підвищується імунітет і захисні сили організму. Дитина стає стійкішою до несприятливих факторів зовнішнього середовища, таких, як холодне повітря, дощ і вітер. До того ж загартовування зміцнює нервову систему, сприяє правильному обміну речовин і гармонійному фізичному розвитку дитини.

Докладніше
Вперед, к новым победам в Live Organic Awards 2020!
2020 Червень, 05
У 2020 році ВІТАМАКС знову бере участь в Live Organic Awards - головної галузевої премії в області здорового способу життя та екології!
Докладніше
Сделаем лето по-настоящему теплым и добрым
2020 Червень, 01

Компанія ВІТАМАКС запускає літню благодійну акцію, щоб разом з кожним з вас підтримати тих, хто сьогодні потребує допомоги!

Докладніше
Микробиота — главный орган иммунитета
2020 Квітень, 27

В останні роки слово «мікробіота» звучить все частіше і частіше: від педіатрів, терапевтів, неврологів та інших фахівців. А все тому, що численні дослідження підтверджують - якісний та кількісний склад флори кишківника впливає на всі процеси у нашому організмі.

Докладніше

Новини

Всі новини